Antena 3 CNN Show Showbiz Spectacol de circ in memoriam Beatles

Spectacol de circ in memoriam Beatles

Spectacol de circ in memoriam Beatles
28 Iun 2007   •   08:52

John Lennon şi George Harrison au fost omagiaţi la Las Vegas, în Statele Unite. Foştii lor colegi din trupa Beatles, Paul McCartney şi Ringo Star, alături de văduvele artiştilor, au dezvelit o placă comemorativă în holul unui teatru. Ceremonia a început cu un spectacol de circ, iar cascadorii şi-au făcut numerele pe muzica celor de la Beatles. Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono Lennon şi Olivia Harrison le-au adus un omagiu lui John Lennon şi lui George Harrison.

?George a fost un mare muzician, mi-a fost un prieten drag. Îl iubesc şi mi-e dor de el. Dumnezeu să-l binecuvânteze şi sunt sigur că, oriunde s-ar afla, zâmbeşte chiar acum?, spune Ringo Starr. Dezvelirea portretelor celor doi a coincis cu împlinirea a 40 de ani de la lansarea albumului ?Sargent Pepper's Lonely Hearts Club Band?.

Conducerea Circului Soarelui a luat parte la evenimentul de la Las Vegas, în amintirea strânsei prietenii dintre George Harrison şi fondatorul Circului. ?Au fost doi tipi extraordinari şi este o onoare să dezvelim această placă în memoria lor?, a spus şi Paul McCartney.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close