Antena 3 CNN Show Showbiz Spielberg o susţine pe Hillary Clinton

Spielberg o susţine pe Hillary Clinton

Spielberg o susţine pe Hillary Clinton
14 Iun 2007   •   09:28

Regizorul Steven Spielberg a anunţat miercuri că a decis să o susţină pe Hillary Clinton în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2008, după ce un timp a părut că a optat pentru Barack Obama. ?Am luat o perioadă de timp pentru a mă familiariza cu impresionanta paletă de candidaţi democraţi şi sunt convins că Hillary Clinton este candidata cea mai aptă să ne conducă, din prima sa zi la Casa Albă?, a declarat regizorul, citat pe site-ul de campanie al doamnei Clinton.

?Hillary este un lider solid, respectat pretutindeni în lume. În calitate de preşedinte, va şti să ţină unită America, să ne restabilească prestigiul peste hotare şi să ne asigure protecţia, aici, acasă?, a mai spus regizorul. Hollywood-ul, în mod tradiţional un sprijin financiar de calibru al democraţilor, avea o admiraţie fără limite pentru preşedintele Bill Clinton, dar aceasta nu-i garantează soţiei sale sprijinul necondiţionat al starurilor.

Steven Spielberg însuşi a organizat în februarie un dineu pentru strângerea de fonduri în favoarea campaniei lui Barack Obama, senator de culoare din Illinois (nord). El s-a răzgândit în cele din urmă, însă alte celebrităţi şi-au menţinut sprijinul pentru marele rival al doamnei Clinton.

Rompres

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close