Antena 3 CNN Show Showbiz Starurile serialului Dallas s-au reunit la aniversarea de 30 de ani

Starurile serialului Dallas s-au reunit la aniversarea de 30 de ani

Starurile serialului Dallas s-au reunit la aniversarea de 30 de ani
10 Noi 2008   •   18:22

Bobby, Sue Ellen, şi ceilalţi membri ai familiei Ewing, starurile serialului Dallas, au sărbătorit 30 de ani de la începutul proiectului ce avea să devină una dintre cele mai urmărite şi longevive telenovele din istoria televiziunii, anunţă BBC. Dallas, povestea de zi cu zi a bogătaşilor texani, a rulat din 1978 până în 1991, fiind urmărită în întreaga lume.
La trei decenii de la debutul telenovelei, persoanjele principale s-au strâns la ferma Southfork pentru a sărbători alături de fani din toate colţurile lumii: Japonia, Australia, Europa. Petrecerea cu focuri de artificii, grătar, muzică country sau lasere a oferit şansa fanilor serialului să trăiască pentru o zi ca personajele favorite şi să le întâlnească în carne şi oase.
Aproximativ 1.500 de fani au participat la eveniment, unii dintre aceştia plătind şi 1.000 de dolari pentru biletul de acces. Vânătorii de autografe au sufocat starurile serialului în timp ce acestea se îndreptau spre intrarea în ferma Southfork.
"Este şocant, sunt uimită. Cum se poate întâmpla asta după 17 ani în care nu am mai filmat nimic? Este fenomenal, şi sunt încântată pentru că iau parte la eveniment", a spus Linda Gray, interpreta personajului Sue Ellen Ewing.
Larry Hagman, cel care l-a întruchipat pe J.R., a declarat că se consideră norocos pentru că a putut să se întoarcă la fermă. În 1995 Hagman a suferit o operaţie de transplant a ficatului. El a declarat pentru Associated Press că la sfârşitul anilor 70 nu a fost interesat de scenariu, mai ales că rolul era plătit foarte prost. Însă nevasta lui l-a convins să se alăture echipei şi să renegocieze onorariul.
Aşa a ajuns actorul să primească peste 100.000 de dolari pe episod. Iar acum fanii din toată lumea plătesc până la 1.000 de dolari pentru a participa la cea de-a 30 aniversare a serialului. Fostul personaj negativ din Dallas este acum vegetarian, nu fumează, a renunţat la băutură şi cultivă avocado, la ferma sa organică din California. Actorul povestea că trăieşte într-o casă alimentată de energie solară, ce l-a ajutat să reducă factura pentru energie dela 44.000 de dolari pe an la 13 dolari.
Patrick Duffy, actorul care l-a interpretat pe Bobby, fratele mai mic al lui J.R. a adăugat că succesul reuniunii "este un bun indicator al faptului că facem parte din istoria televiziunii".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dallas serial reuniune
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close