Antena 3 CNN Show Showbiz Steven Adler, fostul baterist al Guns N' Roses, arestat pentru consum de droguri

Steven Adler, fostul baterist al Guns N' Roses, arestat pentru consum de droguri

Steven Adler, fostul baterist al Guns N' Roses, arestat pentru consum de droguri
Sursa foto: steven adler
02 Feb 2009   •   17:30

Fostul baterist al trupei Guns N' Roses, Steven Adler, a fost arestat din nou pentru consum de stupefiante. Totul se întâmplă după ce, în urmă cu doar şase săptămâni, a fost somat de un tribunal american să se interneze într-o clinică de dezintoxicare, pentru a evita pedeapsa cu închisoarea, anunţă femalefirst.co.uk.
Pe 26 ianuarie, Adler a fost arestat şi acuzat pentru consum de substanţe halucinogene. Potrivit unor surse apropiate, acesta a fost eliberat în aceeaşi zi, după ce a plătit o cauţiune de aproximativ 50.000 de dolari.
După ce fusese arestat în iulie 2008, luna decembrie a aceluiaşi an, Adler a fost somat de un tribunal, pentru a se interna într-o clinică de dezintoxicare, în Pasadena, pentru deţinere şi consum de droguri.
La acuzaţia de deţinere de heroină formulată de Curtea Superioară din Los Angeles, rocker-ul a pledat nevinovat pentru a evita să fie încarcerat şi a fost eliberat condiţionat, pentru a se interna într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri.
Curtea nu a stabilit, deocamdată, data viitoarei audieri.
Născut pe 22 ianuarie 1965, în Cleveland, Ohio (Statele Unite), Steven Adler a fost toboşarul trupei Guns N' Roses, formaţie înfiinţată în Los Angeles (California), în 1985, care a vândut peste 90 de milioane de albume.
Cel mai recent album lansat de trupa Guns N' Roses, pe 23 noiembrie 2008, este "Chinese Democracy", un proiect muzical la care Axl Rose a lucrat mulţi ani şi la care a colaborat cu o serie de muzicieni.
Antena3.ro

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close