Antena 3 CNN Show Showbiz Steven Seagal, acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de carne vie de o fostă angajată

Steven Seagal, acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de carne vie de o fostă angajată

Steven Seagal, acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de carne vie de o fostă angajată
Sursa foto: Steven Seagal
13 Apr 2010   •   19:37

Actorul Steven Seagal este acuzat de una dintre fostele sale angajate de hărţuire sexuală. Fostul model Kayden Nguyen susţine că, în perioada în care a lucrat pentru acesta, Seagal a tratat-o ca pe o ?jucărie sexuală?, relatează showbiz.sky.com.

Nguyen l-a dat în judecată pe actorul american pentru hărţuire sexuală, concediere abuzivă şi trafic de carne vie, se arată în documentele oficiale depuse la tribunal.

Kayden Nguyen a semnat o plângere, potrivit căreia Steven Seagal ?a angajat două tinere din Rusia, care se aflau la dispoziţia actorului 24 de ore din 24 pentru a-i satisface dorinţele sexuale?.

Fostul model susţine că Seagal ar fi agresat-o fizic, imediat după angajare. Conform declaraţiei acesteia, actorul american i-ar fi atins sânii, şi-a pus mâinile sub fusta sa, iar apoi ?a apuat-o de picioare?.

După incident actorul american i-a atras atenţia că are o clauză de confidenţialitate în contractul semnat şi că nu are voie să spună nimănui ce s-a întâmplat. Agentul de presă al lui Seagal nu a comentat deocamdată informaţiile făcute publice de Sky Showbiz.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: hartuire sexuala trafic de carne vie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close