Antena 3 CNN Show Showbiz Sting a ajuns la Bucureşti pentru concertul de marţi seară (VIDEO)

Sting a ajuns la Bucureşti pentru concertul de marţi seară (VIDEO)

Sting a ajuns la Bucureşti pentru concertul de marţi seară (VIDEO)
Sursa foto: Sting
09 Feb 2009   •   22:03

Sting a ajuns, luni, la Bucureşti, pentru concertul pe care îl va susţine, marţi seară, la Sala Palatului. Cele aproximativ 4.000 de bilete pentru spectacol s-au vândut în doar câteva zile de la punerea în vânzare.
Sting şi staff-ul său au ajuns în Bucureşti puţin după ora 18. Artistul s-a ferit mai tot timpul de camerele de filmat. Imediat după ce a coborât din avionul său personal, a urcat într-o maşină de lux neagră, cu geamuri fumurii, care îl aştepta în faţa aeroportului. De acolo, Sting a fost dus direct la hotel.
Artistul va urca prima dată pe scenă în jurul orei 16 pentru a face probe de sunet. În jurul orei 20:30, Sting va reveni la Sala Palatului alături de Edin Karamazov.
De această dată şi-a lăsat chitara acasă, iar pentru show-ul de la Bucureşti a ales lăuta. Spectacolul va fi unul intim şi mai puţin energic. Cât despre pretenţiile sale, artistul nu a vrut decât mâncare sănătoasă şi specialităţi româneşti.
Sting şi muzicianul bosniac Edin Karamazov au început turneul "Song from the Labyrinth" în 2006. Cei doi au avut concerte nu numai în oraşe din Europa sau America, ci şi în Kuala Lumpur, Tokyo sau Hong Kong.
Pe lângă piesele de pe noul material, Sting va cânta la Bucureşti şi hituri precum ?Fields of Gold" sau ?Message in a Bottle".

Antena 3

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close