Antena 3 CNN Show Showbiz ?Super-răi?, în topul box-office

?Super-răi?, în topul box-office

?Super-răi?, în topul box-office
27 Aug 2007   •   16:00

Comedia „Super-răi”, povestea a doi prieteni obsedaţi de fete, se situează pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al doilea weekend consecutiv, după ce a obţinut încasări de 18 milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit France Presse. Filmul destinat adolescenţilor a reuşit să obţină încasări de 68,57 milioane $ în primele zece zile de la lansarea sa pe marile ecrane.

Locul doi este ocupat de „Ultimatumul lui Bourne”, cu Matt Damon în rolul principal şi bazat pe un bestseller scris de Robert Ludlum. Filmul urcă o poziţie, după ce a obţinut încasări de 12,36 milioane $ la sfârşitul săptămânii trecute. Din momentul lansării sale pe marile ecrane din America de Nord, acum o lună, filmul a reuşit să adune 185 de milioane $.

Pe locul al treilea se situează un alt film de acţiune, a treia parte a seriei „Ora de vârf”, cu Chris Tucker şi Jackie Chan în rolurile principale, care a obţinut încasări de 12,25 milioane $.

Locul patru îi revine „Vacanţei lui Mr. Bean”, cu încasări de 10,12 milioane $. Cea mai recentă parte a seriei „Mr. Bean” relatează aventurile delirante ale comediantului pe Coasta de Azur.

5. „War” (10 mil $)
6. „The Nanny Diaries” (7,8 mil $)
7. „The Simpsons Movie” (4,4 mil $)
8. „Stardust” (3,95 mil $)
9. „Hairspray” (3,45 mil $)
10. „The Invasion” (3,14 mil $)

Antena3.ro

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close