Antena 3 Show Showbiz Sylvester Stallone, în cel de-al cincilea film din seria "Rambo"

Sylvester Stallone, în cel de-al cincilea film din seria "Rambo"

31 Aug 2009   •   15:40
Sylvester Stallone, în cel de-al cincilea film din seria "Rambo"
Sursa foto: Rambo

Rambo revine. Sylvester Stallone a anunţat că urmează să regizeze şi să joace în al cincilea film din seria "Rambo". Filmul va fi produs de ?Nu Image/ Millenium Films?, arată variety.com.

Filmările urmează să înceapă anul viitor, în primăvară. "Legendarul" John Rambo se luptă cu traficanţii de carne vie şi membrii cartelurilor de droguri pentru a salva o tânără răpită.

Sylvester Stallone a anunţat că a început deja lucrul la cel de-al cincilea film din franciza "Rambo". Filmările vor avea loc în Bulgaria, a anunţat Dimitar Dereliev, adjunctul ministrului bulgar al Culturii.

Cel de-al patrulea film din seria ?Rambo? a fost lansat în 2008 şi a obţinut încasări de 42 de milioane de dolari în Statele Unite şi 113 milioane de dolari pe plan internaţional.

Primul film din seria Rambo,"First Blood?, a apărut în 1982 şi a fost urmat de "Rambo: First Blood Part II" în 1985 şi de "Rambo III" în 1988.

Urmăriţi trailerul filmului Rambo IV:Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close