Antena 3 CNN Show Showbiz Talentul n-are vârstă sau chip. O scoţiancă de 47 de ani face furori la Britain's got Talent (VIDEO)

Talentul n-are vârstă sau chip. O scoţiancă de 47 de ani face furori la Britain's got Talent (VIDEO)

Talentul n-are vârstă sau chip. O scoţiancă de 47 de ani face furori la Britain's got Talent (VIDEO)
Sursa foto: susan boyle
19 Apr 2009   •   20:51

Există o reţetă a succesului? Sunt lookul, vârsta şi relaţiile mai importante decât talentul? Mulţi sunt tentaţi să creadă că da, în ultima vreme apărând pe piaţa muzicala tot felul de ?artiste? care mai de care mai lipsite de har. Cu toate acestea, o scoţiancă în vârstă de 47 de ani, şomeră, nemăritată...şi nici fotomodel a reuşit să fure inimile a milioane de oameni săptămâna trecută în urma apariţiei sale la concursul Britain's got Talent (o emisiune de tip Megastar, foarte apreciată în SUA şi Marea Britanie).

Printre cei iremediabil cuceriţi s-au numărat şi membrii juriului, de obicei extrem de exigenţi.

În momentul în care Susan Boyle a păşit pe scenă şi a spus că visul ei este să devină cântăreaţă profesionistă, nimeni nu şi-a putut reţine un zâmbet răutăcios. Sala a amuţit însă în clipa în care scoţianca a început să cânte. A urmat o avalanşă de aplauze şi de cuvinte de laudă din partea tuturor.

Mai mult, idolul lui Boyle, Elaine Page i-a propus să cânte în duet, declarându-se cucerită de vocea femeii. Între timp, clipurile cu scoţianca sunt accesate zilnic de milioane de vizitatori pe site-ul Youtube.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close