Antena 3 CNN Show Showbiz Tarantino declară: Brad Pitt este în mod oficial un "ticălos"!

Tarantino declară: Brad Pitt este în mod oficial un "ticălos"!

Tarantino declară: Brad Pitt este în mod oficial un "ticălos"!
08 Sep 2008   •   21:18

Brad Pitt va juca alături de Nastassja Kinski în noul film regizat de Quentin Tarantino, "Inglorious Bastards" (Ticăloşi lipsiţi de glorie). Filmul este prima colaborare între Pitt şi Tarantino şi, în acelaşi timp, înseamnă revitalizarea carierei actoriceşti a Nastassjiei Kinski. Ea nu a mai jucat în vreo peliculă importantă în ultimii 10 ani. Pentru acest film ea va interpreta rolul unei starlete de film din Germania.

Scenariul filmului a fost scris de Tarantino şi readuce în actualitate evenimentele celui de-al doilea Război Mondial. Deja ideea filmului naşte controverse în Germania din cauza portretizării actelor de violenţă ale soldaţilor americani împotriva nemţilor. Brad Pitt deţine rolul unui ţărănoi american care adună o gloată de evrei şi începe să vâneze soldaţi germani.

Filmul se intitulează "Inglorious Bastards" (Ticăloşi lipsiţi de glorie) şi va fi vorbit parţial în engleză, germană şi franceză. Filmările la această peliculă încep pe 13 octombrie în Germania, iar Tarantino intenţionează să finalizeze proiectul în timp util pentru a-l prezenta în premieră la Festivalul de Film de la Cannes.

Sursa foto: pittwatch.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close