Antena 3 Show Showbiz Tenorul italian Alessandro Safina, în concert la Sala Palatului (VIDEO)

Tenorul italian Alessandro Safina, în concert la Sala Palatului (VIDEO)

03 Noi 2009   •   22:34
Tenorul italian Alessandro Safina, în concert la Sala Palatului (VIDEO)
Sursa foto: Alessandro Safina

Peste 4.000 de bucureşteni, dar mai ales bucureştence, au avut parte de o seară de excepţie. Motivul - Alessandro Safina a cântat la Sala Palatului. Tenorul italian cunoscut în întreaga lume a fost prezent, pentru a doua oară, la Bucureşti.

Alessandro Safina a urcat extrem de emoţionat pe scena Sălii Palatului, iar publicul a simţit asta şi l-a primit cu multe aplauze.

Şi a fost o seară frumoasă pentru spectatori, căci tenorul italian, în vârstă de 46 de ani, i-a răsplătit cu un concert sută la sută live.

Printre melodii despre iubire, Safina şi-a amintit că a mai fost în România. ?Mă aflu pentru a doua oară aici şi sunt foarte fericit! De această dată sunteţi şi mai mulţi şi vă mulţumesc!?

Italianul a cântat alături de Orchestra Metropolitană Bucureşti, formată din 30 de muzicieni. În plus, scena Sălii Palatului a fost decorată cu sute de trandafiri albi şi orhidee tailandeze, florile preferate ale lui Alessandro Safina.Observator

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close