Antena 3 CNN Show Showbiz Terminator IV, marea lansare are loc în SUA, în 2009

Terminator IV, marea lansare are loc în SUA, în 2009

Terminator IV, marea lansare are loc în SUA, în 2009
26 Feb 2008   •   13:36

Partea a patra a filmului de succes "Terminator", care a debutat în 1984, va fi lansată în Statele Unite pe 22 mai 2009, cu ocazia ?Memorial Day?. Această zi este sărbătorită în memoria militarilor americani căzuţi la datorie. Filmul "Terminator Salvation: The Future Begins", produs de Warner Bros., cu Christian Bale în rolul principal, va fi lansat în aceeaşi zi cu o altă superproducţie, a studiourilor Twentieth Century Fox, continuarea lungmetrajului "O noapte la muzeu", cu Ben Stiller.

Actorul britanic Christian Bale, cunoscut pentru diversitatea rolurilor pe care le abordează, de la psihopatul din "American Psycho", la Batman sau la fermierul veteran din "Drumul dreptăţii", joacă rolul John Connor, liderul carismatic al Rezistenţei care luptă împotriva supremaţiei roboţilor din seria "Terminator".

Scenariul filmului "Terminatorul 4" este semnat de autorii celei de-a treia părţi a seriei, "Terminator 3: Supremaţia Roboţilor", din 2003, John Brancato şi Michael Ferris.

"Terminator 4" va reprezenta începutul unei noi trilogii şi va prezenta viaţa lui John Connor, ajuns în fruntea unui număr mic de oameni care au rămas pe Pământ şi care luptă împotriva roboţilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close