Antena 3 CNN Show Showbiz The Muppet Show ar putea reveni pe micul ecran după 27 de ani

The Muppet Show ar putea reveni pe micul ecran după 27 de ani

The Muppet Show ar putea reveni pe micul ecran după 27 de ani
28 Aug 2008   •   12:07

Kermit şi prietenii săi ar putea reveni în primul spectacol "The Muppet Show" după 27 de ani. Persoanjele animate create de Jim Henson îşi vor putea face revenirea pe micul ecran graţie unui nou film realizat de Disney. În film, al cărui scenariu aparţine lui Jason Segel, starul şi scenaristul din Forgetting Sarah Marshall, Muppets se reunesc să îşi salveze studioul cu un nou show de divertisment.

Dacă filmul va avea succes, se deschide posibilitatea unui program de televiziune, de asemenea scris de tânărul Segel, în vârstă de 28 de ani. O sursă a declarat pentru Telegraph.co.uk că "Jason este un mare fan al păpuşilor Muppet şi este considerat omul capabil să readucă în sfârşit «The Muppet Show» pe ecranul televizoarelor. Spectacolul va avea fanii lui vechi, dar comediile lui Jason sunt foarte populare şi în rândul tinerilor".

"Dacă scenariul filmului are succes, Jason va scrie şi textul pentru serialul TV. Deja vine cu idei pentru asta", a adăugat sursa citată. Deşi au existat o mulţime de alte spectacole cu păpuşile Muppet, show-ul original a fost difuzat între 1976 şi 1981, iar în 1978 a câştigat premiul Emmy.

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close