Antena 3 CNN Show Showbiz The Police în turneu de revenire

The Police în turneu de revenire

The Police în turneu de revenire
29 Mai 2007   •   11:49

Celebra trupă The Police şi-a început turneul de revenire în Canada, printr-un concert susţinut cu casele de bilete închise luni noapte la Vancouver în faţa a 20.000 de spectatori - deloc rău pentru o trupă ce nu a mai susţinut un concert pe un stadion de mai bine de 20 de ani. Fanii i-au primit pe cei de la The Police cu însufleţire, în picioare, cântând împreună cu aceştia hitul din 1979 ?Message in a Bottle? cu care Sting&Co. şi-au început concertul.

Trioul Police - Solistul şi basistul Sting, chitaristul Andy Summers şi bateristul Stewart Copeland şi-au continuat spectacolul în atmosfera generală de sărbătoare, acordurile muzicii fiind întrerupte doar de zgomotele ropotelor de aplauze. Trupa The Police s-a destrămat în 1984, în plină glorie. Sting, 55 de ani, Summers, 64 de ani şi Copeland, 54 de ani, şi-au încercat apoi norocul în cariere solo.

În deschiderea trupei The Police a cântat nimeni altul decât fiul lui Sting, Joe Sumner, care este solistul şi basistul trupei Fiction Plane şi care din punct de vedere muzical seamănă foarte mult cu tatăl său, al cărui nume real este Gordon Sumner. The Police va susţine 21 de concerte în Statele Unite ale Americii şi Canada, urmând apoi să cânte în America de Sud, Europa şi Australia.

Rompres

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close