Antena 3 CNN Show Showbiz The Scorpions concertează pe 9 noiembrie la Sibiu

The Scorpions concertează pe 9 noiembrie la Sibiu

The Scorpions concertează pe 9 noiembrie la Sibiu
24 Oct 2007   •   18:03

Formaţia germană Scorpions va concerta vineri, pe 9 noiembrie, în Piaţa Mare din Sibiu. În deschiderea concertului este programat un recital al trupei Compact. Spre bucuria fanilor, intrarea la concert va fi liberă. Trupa Scorpions a mai susţinut trei concerte în România, la Festivalul Cerbul de Aur, ediţia din 2002, la Rock' 93, şi, pe 8 octombrie, la Sala Polivalentă, unde au şi-au promovat noul album "Unbreakable". De-a lungul timpului, hituri Scorpions precum "Rock You Like A Hurricane", "Blackout", "Big City Nights", "Dynamite", "Coast To Coast", "The Zoo", "Coming Home" şi "Please Me" au încîntat milioane de oameni.

De asemenea, melodii ca "Still Loving You", "Holiday", "Send Me An Angel", "When Came Into My Life" şi "You And I" au ajuns în topul preferinţelor celor care nu sunt mari iubitori ai rock-ului. În 1991, Scorpions a ajuns pe primul loc în topurile internaţionale, cu balada "Wind Of Change".

Eros Ramazzoti va concerta pe 27 decembrie la Sibiu, urmat, pe 30, de Loredana, Taraful de la Clejani şi Dj Project. De Revelion, sibienii vor petrece alături de trupa The Prodigy.



Antena3.ro

×
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close