Antena 3 CNN Show Showbiz The Telegraph: Top al momentelor spectaculoase din lumea showbiz-ului

The Telegraph: Top al momentelor spectaculoase din lumea showbiz-ului

The Telegraph: Top al momentelor spectaculoase din lumea showbiz-ului
03 Ian 2009   •   14:41

2008 a fost un an plin de evenimente care au marcat lumea showbiz-ul. Ziarul britanic ?The Telegraph" a întocmit un top al celor mai spectaculoase momente. Printre acestea, se numără naşterea gemenilor Jolie-Pitt, divorţul Madonnei şi moartea actorului Heath Ledger.
Divorţul Madonnei a fost un moment potrivit pentru diverse speculaţii din partea presei. Cântăreaţa pop, în vârstă de 50 de ani, a divorţat anul trecut de soţul ei, regizorul britanic, Guy Ritchie. Averea cântăreţei, estimată la o valoare de peste 500 de milioane de dolari, a determinat presa să lanseze diverse ipoteze. Cuplul însă a ajuns la o înţelegere. Fostul soţ a primit în urma divorţului mai mult de 70 de milioane de dolari.
Şi pentru cântăreaţa Britney Spears anul 2008 a fost foarte agitat. Aceasta a fost internată într-o clinică de psihiatrie de către propria familie. Părinţii cântăreţei au hotărât să o spitalizeze forţat din cauzascandalului dintre ea şi fostul soţ privind custodia celor doi copii. Cu toate acestea, spre sfârşitul anului trecut, a avut o revenire spectaculoasă. Noul album lansat în decembrie s-a clasat în primele poziţii în topuri.
Un alt moment a fost moartea actorului Heath Ledger. Considerat a fi unul dintre cei mai talentaţi actori din generaţia sa, decesul neaşteptat a creat multă agitaţie.
Cei mai celebrii copii de pe planetă au fost gemenii cuplului Jolie-Pitt, născuţi în vara anului 2008. Pozele celor doi copii au fost vândute unor reviste de către Brad Pitt şi Angelina Jolie pentru o sumă de 14 milioane de dolari.
Tot anul trecut, actorul Paul Newman, s-a stins din viaţă la vârsta de 83 de ani. Acesta a primit în timpul vieţii sale 10 nominalizări la Oscar şi a jucat în peste 70 de filme.
Un alt moment important în lumea show bizzului anul trecut a fost reunirea, după 19 ani, a trupei legendare Led Zeppelin, marcată de un concert în luna noiembrie la Londra.
Antena3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close