Antena 3 CNN Show Showbiz Time: Top al celor mai penibile ţinute vestimentare din 2008

Time: Top al celor mai penibile ţinute vestimentare din 2008

Time: Top al celor mai penibile ţinute vestimentare din 2008
04 Ian 2009   •   13:53

Revista ?Time? a întocmit un clasament al celor mai mari gafe vestimentare ale anului 2008. În mod surprinzător, Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, care a inspirat personajul Miranda din cartea şi filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada", s-a situat pe primul loc.

Rochia lungă Chanel pe care a purtat-o Wintour la un eveniment monden, Gala costumelor, de la Metropolitan Museum din New York, a fost una dintre cele mai neinspirate ale anului 2008. Redactorii Time susţin că ţinuta pare "încrustată cu fosile de moluşte?."Oamenii din modă adoră să aibă un aer bătrâncios", mai comentează publicaţia.
Pe locul doi în top se află cântăreaţa Janet Jackson, cu o ţinută mulată ce combină culoarea fildeşului cu argintiul purtată în deschiderea turneului său "Rock Witchu".
Directorul de creaţie al casei Chanel, Karl Lagerfeld, intră în top, pe locul al cincilea, cu o rochie gri metalizat purtată de actriţa Kate Bosworth. Rochia "seamănă cu o stivă de tăviţe de copt pâinea", sunt de părere redactorii Time.
Madonna s-a situat pe locul zece al acestui top, cu o vestă fără mâneci din pluş verde, creaţie semnată de Louis Vuitton.
Sursă foto: www.time.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close