Antena 3 CNN Show Showbiz Tinerii britanici preferă să renunţe la sex decât la muzică

Tinerii britanici preferă să renunţe la sex decât la muzică

Tinerii britanici preferă să renunţe la sex decât la muzică
Sursa foto: Clubbing
15 Feb 2009   •   17:26

Un studiu, realizat de casa de înregistrări Marrakesh Records, demonstrează că tinerii britanici ar prefera mai degrabă să renunţe la sex decât la muzică. Sondajul a fost realizat pe 1.000 de persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani. 60% dintre aceştia au spus că ar prefera să stea o săptămână fără să facă sex decât să petreacă aceeaşi perioadă fără muzică.
Mai important pentru industria muzicală este faptul că 61% dintre repondenţi susţin că muzica ar trebui să fie gratuită şi 70% nu se simt vinovaţi pentru faptul că descarcă ilegal muzică de pe internet. Sondajul mai arată că cel mai des tinerii ascultă muzică folosind MP3 player-ul (81%). Acesta e urmat în top de computer (80%), radio (71%), TV (68%), CD player, (59%) şi telefonul mobil (54%). La această întrebare repondenţilor li s-a permis să aleagă mai multe variante de răspuns.
Tinerii aleg în majoritate radioul, când încearcă să descopere muzică nouă, dar ţin cont şi de recomandările prietenilor şi de muzica difuzată de posturile de televiziune de profil.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close