Antena 3 Show Showbiz Toboşarul trupei Metallica, Lars Ulrich, vrea să cânte alături de Deep Purple într-un turneu mondial

Toboşarul trupei Metallica, Lars Ulrich, vrea să cânte alături de Deep Purple într-un turneu mondial

06 Ian 2009   •   23:32
Toboşarul trupei Metallica, Lars Ulrich, vrea să cânte alături de Deep Purple într-un turneu mondial

Toboşarul trupei Metallica, Lars Ulrich, intenţionează să plece într-un turneu mondial cu membrii legendarei trupe Deep Purple, anunţă femalefirst.co.uk. Toboşarul formaţiei Deep Purple, Ian Paice, nu vrea să li se alăture în turneu şi de aceea, Lars Ulrich, un admirator înfocat al legendarei trupe Deep Purple, a declarat că ar fi onorat să cânte alături de ei.
Ulrich a declarat că îşi doreşte să cânte alături de David Coverdale, Glenn Hughes şi Jon Lord în cazul în care vor organiza un turneu mondial. "Ei au nevoie de un toboşar. Mă ofer voluntar pentru acest proiect. Dacă au nevoie de un toboşar, David Coverdale are numărul meu" a spus Ulrich.
În 2006, Ulrich a interpretat celebra piesă "Smoke On The Water" împreună cu Ian Gillan, solistul trupei Deep Purple, în cadrul unui concert în San Francisco.
Lars Ulrich face parte din trupa Metallica, una dintre cele mai de succes formaţii heavy metal din lume. Fondată în 1981, trupa a reuşit să vândă peste 95 de milioane de discuri în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume sunt: "Kill'en All" (1983), "Ride the Lightening" (1984), "Master of Puppets" (1986) , "And justice for all" (1988), "The black album" (1991) şi "Load" (1996). Metallica a fost premiată cu şapte premii Grammy.
Deep Purple a fost fondată fondată în 1968 sub numele de Roundabout. A fost una dintre trupele de marcă ale stilului heavy metal din anii '70. Printre cele mai cunoscute melodii se numără: "Smoke on the Water" şi "Child in Time".
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close