Antena 3 CNN Show Showbiz Tom Cruise şi Katie Holmes ar putea juca împreună într-un film erotic

Tom Cruise şi Katie Holmes ar putea juca împreună într-un film erotic

Tom Cruise şi Katie Holmes ar putea juca împreună într-un film erotic
30 Noi 2008   •   15:13

Actorul american Tom Cruise îşi doreşte să repete experienţa jocului actoricesc erotic alături de partenera de viaţă. Prima dată a fost vorba de Nicole Kidman, în ?Eyes Wide Shut? (1999), film care a marcat de altfel şi sfârşitul căsniciei celor doi. În 2001, Tom Cruise a jucat alături de fosta iubită Penelope Cruz, în filmul "Vanilla Sky", unde au existat mai multe scene erotice cu cele două staruri. Soţia lui de astăzi, aşa cum se ştie, este Katie Holmes, iar proiectul cinematografic ar putea fi un remake al celebrului "Last Tango in Paris" (1972), sau un remake la "Betty Blue" (1986).
Tom Cruise beneficiază în acest moment de numeroase proiecte: "The Tourist", "Sleeper" şi "The Monster of Florence", a căror lansare este prevăzută pentru 2009; şi "Valkyrie" va fi lansat în curând.
Tom Cruise, în vârstă de 45 de ani, şi Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei cu Nicole Kidman.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tom Cruise
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close