Antena 3 CNN Show Showbiz Tommy Lee Jones mai vrea încă 10 milioane de dolari pentru prestaţia din ultimul său film

Tommy Lee Jones mai vrea încă 10 milioane de dolari pentru prestaţia din ultimul său film

Tommy Lee Jones mai vrea încă 10 milioane de dolari pentru prestaţia din ultimul său film
08 Sep 2008   •   15:41

Petiţia lui Tommy Lee Jones porneşte de la promisiunea făcută de la Paramount Pictures înainte de apariţia sa în thrillerul "No Country for Old Men" de anul trecut. Aceştia i-au promis bonusuri financiare în funcţie de succesul de box office al filmului. Încasările peliculei au depăşit 160 milioane de dolari însă conducerea studioului de film nu şi-a onorat înţelegerea.

Filmul are la bază cartea lui Cormac McCarty şi a câştigat 4 premii Oscar, printre care şi pe acela pentru cel mai bun film. Tommy Lee Jones a interpretat rolul şerifului Ed Tom Bell şi susţine nu numai că nu a primit niciun bonus, dar că i-au fost reţinute cheltuieli nejustificate. În plus, se pare că actul legal prin care el a acceptat să joace în "No Country for Old Men" conţine erori flagrante care nu au fost corectate înainte de începerea filmărilor.

Mesajele lui Jones pentru oficialii Paramount Pictures au rămas deocamdată fără răspuns. El a solicitat desemnarea unui auditor care să stabilească suma care trebuie să îi mai revină.

Sursa foto: foxnews.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close