Antena 3 CNN Show Showbiz Traffic Strigs cântă, pe 4 aprilie, la Sala Radio

Traffic Strigs cântă, pe 4 aprilie, la Sala Radio

Traffic Strigs cântă, pe 4 aprilie, la Sala Radio
12 Ian 2009   •   13:09

Formaţia Traffic Strings va concerta pe 4 aprilie la Sala Radio. Începând cu ora 19.00, trupa va oferi o combinaţie de melodii, care care au la bază tonurile exotice ale muzicii sud-americane. Grupul este renumit pe plan internaţional datorită turneelor din Europa şi America de Nord.
Biletele pentru concert se pot procura online la www.bilete.ro şi la casele de bilete de la Sala Radio, Sala Palatului şi Teatrul Naţional Bucureşti. Preţul uni bilet variază n funcţie de categoria acestuia: 50 de lei (categoria II), 70 de lei (categoria I) şi 100 de lei (categoria VIP).
Traffic Strings a luat naştere la iniţiativa muzicianului Lucian Morar. Trapa are în componenţă câţiva dintre cei mai valorişi instrumentişti din România. Iniţial, formaţia s-a numit Athenaeum String Quintet. Însă, numele de Traffic Strings a fost alegerea finală datorită varietăţii repertoriale de stiluri muzicale pe care grupul le abordează.
Formaţia realizează un adevărat ?trafic muzical? pornind de la muzica lui Vivaldi şi ajungând la jazz şi rock instrumental.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: concert
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close