Antena 3 CNN Show Showbiz Tricky concertează la Bucureşti, pe 26 noiembrie

Tricky concertează la Bucureşti, pe 26 noiembrie

Tricky concertează la Bucureşti, pe 26 noiembrie
15 Sep 2008   •   18:51

Tricky (Adrian Thaws) va concerta la Sala Palatului din Bucureşti pe 26 noiembrie. Muzicianul Adrian Thaws a ieşit dintotdeauna din tipare, având un sound eclectic, care îi reflectă personalitatea şi atitudinea greu de încadrat. A colaborat cu trip-hopperii de la Massive Attack la albumele "Blue Lines" şi "Protection".

În 1995 a lansat albumul "Maxinquaye", cu intenţia de a "face muzică aşa cum nimeni nu făcuse până atunci". Au urmat colaborări cu muzicieni foarte diferiţi, ca Bjork, Alanis Morisette, Neneh Cherry, PJ Harvey, Mos Def, Garbage, Damon Albarn (Blur) sau Alison Goldfrapp.

Ultimul album Tricky, "Knowle West Boy" (2008 ? Domino Records), este considerat de artist cel mai personal de pâna acum, fiecare piesă transmiţând ceva despre felul în care Tricky a crescut în Knowle West, cartier rău famat din oraşul Bristol. În afara prietenilor artistului, la albumul "Knowle West Boy" au colaborat soliste şi instrumentişti necunoscuţi pe care i-a auzit cântând în faţa unui magazin.

La Bucureşti, Tricky promite un show plin de energie cu un amestec echilibrat între piese noi şi vechi. Artistul va fi însoţit de cinci muzicieni - chitară electrică, bas, tobe, samplere/clape şi backing vocals.

Biletele la concert pot fi cumpărate începând de joi şi costă între 60 şi 100 de lei de la www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, precum şi la Sala Palatului, Librăriile Cărtureşti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, reţelele Diverta, Carrefour Voiaj, Germanos, Flanco şi Flamingo Computers din toată ţara.

Tricky - Overcome



Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close