Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Aerosmith la un pas de finalizarea unui nou album

Trupa Aerosmith la un pas de finalizarea unui nou album

Trupa Aerosmith la un pas de finalizarea unui nou album
24 Oct 2008   •   11:44

Majoritatea anului 2008 membrii grupului Aerosmith s-au confruntat cu tot felul de probleme de sănătate, însă intenţionează să se reunească anul viitor şi să finalizeze albumul ale cărui piese sunt deja înregistrate.

?Avem foarte multe cântece pe care le-am înregistrat, dar nu am mai apucat să intrăm în studio ca să le aducem în stadiul final, şi nici nu ştim când vom putea face asta?, a declarat pentru Billboard chitaristul Brad Whitford.

Acest album va fi primul disc Aerosmith cu piese originale de la ?Just Push Play? care a apărut în 2001.

?Honkin? on Bobo? din 2004 era alcătuit majoritar din preluări de piese din repertoriul altor artişti.

Majoritatea titlurilor legate de Aerosmith în acest an au avut legătură cu probleme medicale ale membrilor grupului, nu cu procesul creaţional al acestora. Chitaristul Joe Perry a suferit o operaţie reparatorie la genunchi în luna martie iar Steven Tyler şi-a tratat rănile la picior într-o clinică de dezalcoolizare din California, pentru a fi într-un mediu în care nu are acces liber la droguri.

Steven Tyler a fost internat în primăvară iar pe 18 iulie a ieşit din nou în public pentru a interpreta alături de Billy Joel ?Walk This Way? pe stadionul Shea din New York.

Brad Whitford îi asigură pe fani că problemele recente de sănătate nu trebuie să îi alarmeze, ele nefiind ceva serios, ci doar un semn că membrii grupului au ajuns şi ei să aibă o vârstă. În plus, pauza pe care au luat-o a însemnat timp petrecut alături de familii, un lucru cu care nu erau obişnuiţi.

?Nu am avut niciodată atât de mult timp liber. Nu sunt obişnuit cu asta?, a mai completat el.

Sursa foto: Billboard.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Aerosmith
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close