Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Anathema va deschide festivalul ArtMania

Trupa Anathema va deschide festivalul ArtMania

Trupa Anathema va deschide festivalul ArtMania
06 Mai 2007   •   16:28

Trupa britanică Anathema va urca pe scenă, vineri, 15 iunie, la ArtMania Festival 2007, iar Within Temptation şi My Dying Bride vor concerta sâmbătă, 16 iunie, în Piaţa Mare din Sibiu, transmite Mediafax. Conform organizatorilor, vineri, 15 iunie, vor cânta ?Celelale Cuvinte?, Haggard, iar capul de afiş al zilei vor fi britanicii de la Anathema.

Sâmbătă, 16 iunie, va fi o zi încărcată de evenimente: pe scena de la Sibiu vor urca Cargo, Tarot, The Gathering, My Dying Bride şi mult aşteptatul cap de afiş de la Artmania Festival 2007, Within Teamptation. Ultima zi a festivalului, duminică, va fi dedicată rock-ului românesc, cu Iris şi Viţa de Vie. A doua ediţie a Festivalului ArtMania îşi propune să îşi consolideze statutul de cel mai mare festival de muzică rock din România, dar şi cel de eveniment cultural important, în cadrul programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.

Potrivit organizatorilor, ediţia precedentă a festivalului i-a avut ca invitaţi pe cei de la HIM şi Amorphis, şi a înregistrat un număr total de 7.000 de vizitatori. Biletele pentru festival au fost puse în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta din întreaga ţară, la magazinul Muzica din Bucureşti şi online, pe www.bilet.ro. Un abonament pentru toate cele trei zile are preţul de 120 de lei, iar un bilet pentru ziua de sâmbătă (16 iunie) are preţul de 75 de lei.

Antena 3

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close