Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Coldplay plănuieşte deja lansarea unui nou material discografic

Trupa Coldplay plănuieşte deja lansarea unui nou material discografic

Trupa Coldplay plănuieşte deja lansarea unui nou material discografic
01 Sep 2008   •   19:15

La doar câteva luni de la albumul "Viva La Vida" Coldplay anunţă lansarea EP-ului "Prospects March" pentru luna martie a anului viitor. Potrivit New Musical Express piesele sunt deja gata, ele reprezenând de fapt cântecele rămase în urma înregistrărilor foarte productive pentru albumul aflat deja pe piaţă. Printre piesele care nu au mai încăput pe acest disc se numără "Luna", înregistrată alături de Kylie Minogue.

Chris Martin şi trupa sa au în plan şi lansarea unui album în luna decembrie 2009, însă nu au început deja lucrul la acesta. Există speculaţii conform cărora grupul, în eventualitatea lansării unei colecţii "Greatest Hits", ar încerca de fapt să-şi încheie mai repede obligaţiile contractuale faţă de casa de discuri EMI.

Aceasta a fost preluată anul trecut de o altă companie şi mulţi artişti au primit vestea cu reticenţă. Paul McCartney şi Radiohead deja au renunţat la colaborarea cu EMI, însă Chris Martin, liderul grupului Coldplay, nu a vrut să comenteze acest subiect.

Coldplay rămâne una dintre cele mai de succes trupe actuale, cu vânzări ce înregistrează peste 30 de milioane de albume.

Sursa foto: coldplay.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close