Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa "Dead Ceauşescus" concertează la 90 de ani de la naşterea dictatorului

Trupa "Dead Ceauşescus" concertează la 90 de ani de la naşterea dictatorului

Trupa <font color=red>"Dead Ceauşescus"</font> concertează la 90 de ani de la naşterea dictatorului
25 Ian 2008   •   09:55

Bucureştenii vor avea parte de un spectacol inedit, cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la naşterea dictatorului Nicolae Ceauşescu. Trupa ?Dead Ceuşescus? va susţine un show punk unic, sâmbătă seară, iar intrarea se face ?pe bază de listă?, informează cei de la Jurnalul Naţional. Inspiraţi de albumul ?Holiday in Cambodgia? al trupei ?Dead Kennedys? din California, ?Dead Ceuşescus? propun publicului din România satira ?Holiday în Oltenia?.

?La noi latura sarcastică e mult mai pronunţată decât la DK, ne putem compara cu ei doar într-o formă tragico-satirică?, spune Gabby, cel care a inventat Dead Ceauşescus. Alcătuit din membri de la trei trupe punk, Dead Ceauşescus ?nu e un supergrup, suntem toţi amici, iar despre politică şi trecut, din când în când, trebuie să mai faci şi un pic de haz!?, explică Gabby ?Molotov?, liderul grupului Molotov Cocktail.

Cel mai tare hit din repertoriul trupei este o compoziţie originală, ?Balada lui Iliescu?. Trupa Dead Ceuşescus are în repertoriu coveruri punk style după Ramones, Dead Kennedys, Subhumans, Black Flag, Molotov Cocktail, X-ray spex, Sham 69, The Adicts.

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close