Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Phoenix va susţine un concert la Bucureşti, pe 7 mai

Trupa Phoenix va susţine un concert la Bucureşti, pe 7 mai

Trupa Phoenix va susţine un concert la Bucureşti, pe 7 mai
Sursa foto: Nicu Covaci
10 Apr 2009   •   12:36

Celebra formaţie Phoenix va concerta, pe 7 mai, în Bucureşti. Concertul va avea loc la Amfiteatrul "Mihai Eminescu" din Parcul Naţional din Capitală. În deschidere va cânta trupa Phenomenon. Iat invitatul special al spectacolului va fi Moni Bordeianu, anunţă Mediafax.
Bilete pot fi achiziţionate online pe www.bilete.ro sau direct de la sediul Centrului Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul Naţional. Preţul unui bilet este de 60 de lei şi include un CD al formaţiei pe care publicul îl va primi la intrare.
Formaţia Phoenix este una dintre cele mai apreciate ale rock-ului românesc. Ea a fost înfiinţată în 1962 la Timişoara, sub numele de Sfinţii. Din anii 70, formaţia a intrat sub cenzura comunistă, iar din 1975 formaţia a fost interzisă la televiziune.
Forţaţi de regimul comunist, membrii formaţiei au reuşit să părăsească ţara, stabilindu-se în germania. În 1990, lidetul trupei, Nicu Covaci, a avut primul contact cu publicul român, după o absenţă de 13 ani.
În urmă cu doi ani, cu ocazia împlinirii a 45 de ani de activitate a grupului, membrii formaţiei au fost decoraţi de preşedintele României.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close