Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa The Police va concerta pentru ultima oară la New York în august

Trupa The Police va concerta pentru ultima oară la New York în august

Trupa The Police va concerta pentru ultima oară la New York în august
07 Mai 2008   •   11:53

Trupa Police va susţine un ultim concert la New York în luna august, au declarat membrii trupei într-o conferinţă de presă, citaţi de The Hollywood Reporter.

Concertul, care va fi ultimul din cariera lor, va fi unul caritabil, contribuind la strângerea de fonduri pentru plantarea a un milion de copaci în New York, pentru a creşte suprafaţa împădurită a oraşului. Pe lângă banii câştigaţi din vânzarea biletelor, Sting şi Police vor contribui cu câte un milion de dolari la realizarea acestui proiect.

Membrii trupei Police s-au reunit în februarie anul trecut, pentru un turneu mondial, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la fondarea trupei, care a avut încasări totale de 212 milioane de dolari şi peste 2 milioane de spectatori.

Anul acesta, ei continuă seria de concerte, cu show-uri în SUA, Canada, dar şi Europa - Marsilia, Mannheim, Düsseldorf, Manchester, Belfast, Leipzig, Londra, Valencia, Bilbao, Madrid etc.

Trio-ul s-a destrămat oficial în 1986. De atunci, cei trei membri ai trupei au cântat împreună doar în 2003, când au fost incluşi în America's Rock and Roll Hall of Fame, şi la nunta lui Sting cu Trudie Styler, în 1992.

Trupa The Police a lansat primul hit, "Roxanne", în 1977, şi a devenit una dintre cele mai mari trupe rock la începutul anilor '80.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close