Antena 3 CNN Show Showbiz Trupele Atrocity şi Leaves Eyes vin la Artmania Festival (VIDEO)

Trupele Atrocity şi Leaves Eyes vin la Artmania Festival (VIDEO)

Trupele Atrocity şi Leaves Eyes vin la Artmania Festival <font color=red>(VIDEO)</font>
11 Apr 2008   •   09:56

Trupele Atrocity şi Leaves Eyes (Liv-Kristine, fosta solistă de la Theatre of Tragedy) sunt noile nume confirmate la cea de-a treia ediţie a Artmania Festival, ce va avea loc la Sibiu, în perioada 18-20 iulie. Atrocity sunt originari din Germania şi s-au format în 1985, la Ludwigsburg, ca o trupă de death metal. Primul album s-a intitulat ?Hallucinations?, un remarcabil album concept legat de abuzul de droguri, care a fost extrem de bine primit pe criticii de gen, chiar dacă a fost lansat într-o perioadă în care muzica rock nu mai era foarte apreciată de public.

Atrocity - Calling The Rain


În 2004, Atrocity s-au întors cu un nou album, ?Atlantis?. Materialul este din nou un album concept bazat pe miturile continentului Atlantis. Invitată la voce pe acest material de studio este nimeni alta decât soţia lui Alexander, Liv-Kristine Espanaes Krull (fosta vocala de la Theatre Of Tragedy).

Leaves Eyes este o trupă de symphonic metal ce provine din Germania, cu o solistă de origine norvegiană. Formaţia a luat naştere în 2003, cu puţin timp înainte ca Liv Kristine să părăsească Theatre of Tragedy. Leaves Eyes a fost formată de soţul acesteia, Alexander Krull, împreună cu membrii din trupa Atrocity. Aceştia combină metalul atmosferic, cu elemente clasice.

Leave's Eyes - Elegy


Pe lângă Atrocity şi Leaves Eyes, în cadrul Artmania Festival vor mai urca pe scenă formaţia suedeză Tiamat, care revine în România pentru a-şi promova în premieră noul material discografic, Amanethes şi Agua de Annique (ex The Gathering).

Concertele vor avea loc în zilele de 18 şi 19 iulie, iar ziua de 20 iulie va fi dedicată expoziţiilor, proiecţiilor de film sau lansărilor de carte.

Rompres

×
Parteneri
Scandaluri în lanț, înainte de finala Eurovision 2024
x close