Antena 3 CNN Show Showbiz Trupul lui Michael Jackson va fi expus la Neverland. Locul înmormântării, necunoscut

Trupul lui Michael Jackson va fi expus la Neverland. Locul înmormântării, necunoscut

Trupul lui Michael Jackson va fi expus la Neverland. Locul înmormântării, necunoscut
Sursa foto: Neverland
01 Iul 2009   •   11:42

Trupul lui Michael Jackson va fi transportat, joi dimineaţă, la Neverland, iar în cursul zilei de vineri, fanii îşi vor putea vedea pentru ultima oară idolul. Duminică, va urma o slujbă privată la care vor participa numai membrii familiei Jackson, anunţă CNN.

Un convoi de 30 de maşini va însoţi trupul megastarului, în momentul în care va fi transportat de la Los Angeles la Neverland. Potrivit autorităţilor, familia Jackson nu a solicitat în mod oficial ca poliţiştii să asigure paza convoiului. Familia a primit trupul artistului în jurul orei locale 21.00, (07.00, ora României).

Deocamdată, locul exact al înmormântării a rămas necunoscut. Membrii familiei Jackson nu au făcut publice informaţii referitoare la această chestiune.

Autorităţile din Gary, oraşul în care s-a născut Regele pop-ului , solicită ca Michael Jackson să fie înmormântat acolo.

Primarul localităţii Gary, Rudy Clay, a luat legătura cu membrii familiei Jackson pentru a concretiza acest plan. ?Nu am primit , încă, un răspuns?, a declarat purtătorul de cuvânt al primarului, Lalosa Burns.

Între timp, avocatul familiei Jackson, Londell McMillan, susţine că testamentul lui Michael, redactat în 2002, a ieşit, în sfârşit, la lumină.

Documentul precizează că bunurile sale vor fi împărţite între mama sa, cei trei copii ai lui şi una sau mai multe fundaţii de caritate, nelăsându-i nimic tatălui său, Joseph Jackson.

Moartea lui Michael Jackson rămâne încă un mister. Fotograful lui personal şi antrenorul susţin că starul se simţea foarte bine, era în formă şi se pregătea pentru cele 50 de concerte pe care trebuia să le susţină la Londra. Între timp apar tot mai multe zvonurile legate de dependenţa megastarului de medicamente, pe care ar fi chletuit lunar circa 50.000 de dolari.
Site-ul tmz.com citează surse care spun că în casa megastarului s-ar fi găsit nişte medicamente foarte puternice folosite doar pentru anestezie, înainte de intervenţiile chirurgicale.
Antena3.ro




×
Subiecte în articol: michael jackson înmormântare
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close