Antena 3 CNN Show Showbiz Tulburător! Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la o lună de la moartea artistului

Tulburător! Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la o lună de la moartea artistului

Tulburător! Ce a apărut la mormântul lui Mihai Constantinescu, la o lună de la moartea artistului
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Noi 2019   •   17:18

Mihai Constantinescu a stat în comă din luna mai a acestui an, la Spitalul de Urgență Floreasca. El a fost înmormântat pe 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din Bucureşti, cu onoruri militare.

Unul dintre admiratorii regretatului artist a lăsat o scrisoare emoționantă la cimitirul Ghencea Militar din București.

‘E o pierdere imensă în România toată/s-a stins cel ce-a cântat „O lume minunată”. Sau ”cu creionul pe hârtie/i-am desenat această elegie’, au fost rândurile din scrisoarea lăsată lângă coroanele și candelele la mormânt, potrivit tacataca.ro.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a vorbit la emisiunea Răi da Buni, de la Antena Stars, despre cât de afectată este de moartea solistului. Mihaela Constantinescu a dezvăluit, printre altele, care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus celui care i-a fost partener de viață.

„Noi i-am vorbit tot timpul şi în anumite momente ne auzea pentru că ne vorbea cu ochii. I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire… Iubirea îmbracă multe forme. I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit… Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta”, a declarat Mihaela Constantinescu.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close