Antena 3 CNN Show Showbiz Turneul lui Michael Jackson, incert. Presa susţine că starul a fost operat de cancer de piele

Turneul lui Michael Jackson, incert. Presa susţine că starul a fost operat de cancer de piele

Turneul lui Michael Jackson, incert. Presa susţine că starul a fost operat de cancer de piele
Sursa foto: Michael Jackson
24 Mai 2009   •   18:27

Cu mai puţin de două luni înainte de începerea ultimului turneu din cariera sa, zvonurile despre sănătatea lui Michael Jackson sunt tot mai sumbre. Unele publicaţii susţin că fostul rege al muzicii pop a fost deja supus unei operaţii de cancer de piele. Starul a negat, tot timpul, că ar suferi de această boală.

Anunţat cu surle şi trâmbiţe, ultimul turneu din cariera lui Michael Jackson este acum incert. Varianta oficială spune că fostul rege al muzicii pop este într-o stare fizică de invidiat şi se pregăteşte din greu pentru mega-turneul de 50 de concerte la Londra. Primele aptru show-uri au fost anulate numai din motive organizatorice.


Varianta neoficială spune însă altceva. Michael are probleme serioase de sănătate, iar majoritatea concertelor sunt puse sub semnul întrebării. Presa susţine că starul a fost deja operat la o clinică din Beverly Hills, pentru a i se îndepărta straturile de piele afectate de cancer. El va afla însă abia săptămâna viitoare dacă intervenţia a fost suficientă sau dacă va mai avea nevoie de alte tratamente.

Nici cu repetiţiile Michael nu stă prea bine. Se pare că fostul rege al muzicii pop nu a exersat, până acum, decât două zile alături de trupa de dansatori. Organizatorii nu par totuşi dispuşi să dea banii înapoi celor 750.000 de oameni care şi-au cumpărat deja bilete la concerte, aşa că fanilor nu le rămâne decât să spere că varianta oficială este cea corectă.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson turneu cancer de piele
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close