Antena 3 CNN Show Showbiz Un soldat va reprezenta Anglia la Miss World (VIDEO)

Un soldat va reprezenta Anglia la Miss World (VIDEO)

Un soldat va reprezenta Anglia la Miss World (VIDEO)
Sursa foto: Katrina Hodge
11 Noi 2009   •   11:51

La apropiatul concurs Miss World, Anglia va fi reprezentată de... un soldat. Caporalul Katrina Hodge, în vârstă de 21 de ani, a primit un concediu pe termen lung de la unitatea sa pentru a lua parte la competiţie. Dacă nu va câştiga coroana, ea se va deplasa, anul viitor, pe frontul din Afganistan.

Camarazii de regiment au poreclit-o "Luptătoarea Barbie". Dar, pentru Katrina Hodge, uniforma militară este foarte importantă. Acum patru ani, ea a făcut un stagiu în Irak, unde a primit o importantă distincţie.

Vara trecută, însă, Katrina s-a angajat într-o competiţie de cu totul alt gen: concursul pentru Miss Anglia. Deşi mărturiseşte că, până atunci, nici măcar nu era în stare să meargă pe tocuri, tânăra s-a clasat pe locul doi. S-a resemnat cu acest semi-eşec şi s-a întors la regiment, unde şi-a reluat antrenamentele pentru misiunea din Afganistan.

Dar soarta a decis altfel: fosta Miss Anglia şi-a pierdut coroana după ce s-a încăierat într-un bar, iar Katrina a fost chemată să-şi servească ţara nu pe front, ci pe podium.

Fireşte că a trebuit să mă pregătesc foarte repede, ca să mă înscriu sâmbătă pentru concurs, iar e atunci e o adevărată nebunie.


Ea crede că experienţa militară o va ajuta în concurs, iar exemplul său va încuraja şi alte tinere să se înroleze în forţele armate, fără să se teamă că-şi vor pierde feminitatea.




Antena 3

×
Subiecte în articol: miss Marea Britanie
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close