Antena 3 CNN Show Showbiz Una din sosiile lui Michael Jackson a concertat la Timişoara

Una din sosiile lui Michael Jackson a concertat la Timişoara

Una din sosiile lui Michael Jackson a concertat la Timişoara
Sursa foto: Cristopher Gaspar
27 Dec 2009   •   13:47

Cadou inedit de Crăciun pentru fanii lui Michael Jackson. Ei au putut urmări sâmbătă seară, într-un club din Timişoara, un spectacol susţinut de una dintre sosiile megastarului. Christopher Gaspar a dansat şi a încercat să interpreteze câteva dintre hiturile consacrate ale idolului său. Chiar dacă nu l-a ajutat prea tare vocea, a fost răsplătit de fanii megastarului pentru efortul său.

Christopher Gaspar, una dintre sosiile lui Michael Jackson şi-a făcut apariţia pe scenă în uralele zecilor de tineri aflaţi în club. Dacă la capitolul coregrafie, show-ul s-a desfăşurat ca la carte, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre partea de interpretare. Timp de 40 de minute, artistul a făcut playback pe hiturile megastarului.

Pentru că spectacolul se anunţase iniţial a fi unul live, Cristopher a încercat să cânte hiturile megastarului, ba chiar a fost susţinut de public, însă rezultatul nu a fost pe măsura aşteptărilor. Chiar şi aşa, la final, timişorenii prezenţi în club i-au apreciat efortul.

Christopher Gaspar este doar una din sosiile din întreaga lume a lui Michael. Nu a fost recunoscut de megastar ca sosia sa oficială, însă tânărul a avut ocazia să-l întâlnească şi live pe idolul său.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close