Antena 3 CNN Show Showbiz Urmăriţi Reporter Special, la Antena3: Descoperă maeştrii gustului!

Urmăriţi Reporter Special, la Antena3: Descoperă maeştrii gustului!

Urmăriţi Reporter Special, la Antena3: Descoperă maeştrii gustului!
02 Noi 2008   •   12:05

Antena 3 prezintă un reportaj despre acei oameni care se asigură că ceea ce cumpărăm noi din magazin are gustul cel mai potrivit. Ei beau un pahar de vin sau bere pe zi, ca obligaţie de serviciu. Mănâncă ciocolată în fiecare zi, fără să aibă remuşcări după. Sunt oamenii care pot deosebi arome, gusturi sau mirosuri, dintr-o sorbitură. Este vorba de degustătorii angajaţi de fiecare companie care produce alimente sau băuturi. Fără ei, niciun produs nu iese pe poarta fabricii.
Duminică seară, de la 22.10, în emisiunea ?Reporter Special?, telespectatorii vor putea să descopere poveştile a trei femei pentru care a bea un pahar de vin sau bere intră în fişa postului. Ele sunt cele care spun dacă aroma, culoarea, mirosul sau ingredientele sunt conforme cu reţeta şi dacă produsul poate ieşi pe piaţă. Trei degustători, trei poveşti, din trei colţuri de ţara diferite. O singură pasiune. Aceea a lucrului bine făcut. O meserie prea puţin cunoscută, ridicată la rang de artă de cei care o practică în ţara noastră.
?Reporter Special? este emisiunea care prezintă evenimente mai puţin dezbătute de mass media, aspecte inedite şi probleme din România la care telespectatorii nu au acces pe alte căi.

×
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close