Antena 3 CNN Show Showbiz ?Vantage Point? a intrat pe primul loc în box office-ul românesc

?Vantage Point? a intrat pe primul loc în box office-ul românesc

?Vantage Point? a intrat pe primul loc în box office-ul românesc
09 Apr 2008   •   11:32

Thrillerul „Vantaje Point / Fiecare vede altceva” a atras, în săptămâna 31 martie – 6 aprilie, 6.636 de spectatori, având încasări de 109.370 de lei. Astfel, filmul regizat de Pete Travis, a cărui acţiune se petrece în Spania, unde opt oameni încearcă să pătrundă în culisele unei tentative de asasinat asupra preşedintelui SUA, a intrat pe primul loc în box office-ul românesc.

Filmul de acţiune - cu Matthew Fox, Forest Whitaker şi Dennis Quaid în rolurile principale - este urmat în clasamentul românesc de „Ultimele dorinţe / The Bucket List”. Producţia cu Jack Nicholson şi Morgan Freeman ocupă pentru a doua săptămână consecutivă a doua poziţie în box office.

„Jaful de pe Baker Street” şi „10.000 î. Chr” au coborât pe poziţia a treia, respectiv a patra a box office-ului, în timp ce pe locul al cincilea al box office-ului românesc s-a plasat premiera „Bani gratis/ Mad money”. Comedia, inspirată de evenimente reale, are drept protagoniste trei femei (Katie Holmes, Diane Keaton şi Queen Latifah) care, angajate la Rezerva Bancară Federală, formează o alianţă pentru a fura bani destinaţi casării. Filmul a adus în sălile de cinema 4.254 de spectatori şi a înregistrat încasări de 68.630 de lei.

Conform cifrelor furnizate de agenţia Champions, weekend-ul trecut au fost la cinematograf 40.901 de români, în timp ce încasările s-au ridicat la 620.183 de lei.

Antena3.ro

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close