Antena 3 CNN Show Showbiz ?VDTV? are un nou prezentator: Anca Florea

?VDTV? are un nou prezentator: Anca Florea

?VDTV? are un nou prezentator: Anca Florea
07 Apr 2008   •   11:22

Începând cu data de 7 aprilie 2008, postul de prezentator al emisiunii ?VDTV? va fi ocupat de Anca Florea. Cu o vastă experienţă în media, după multe emisiuni politice şi 3 cărţi publicate, Anca Florea declară că a venit vremea să vadă ce fac vedetele. ?Toate discuţiile adulţilor sunt despre muncă şi viaţă. Dacă mai există viaţă după muncă...sau nu. Ultimele cercetări arată că nu. Vedetele or trăi altfel? Se joacă de-a viaţa sau trăiesc? Sau de-a munca? Tare aş fi curioasă să ştiu. Mă duc să văd ce mai fac vedetele şi vă spun dimineaţă la 10 la Antena 3!?

?VDTV" este o emisiune de informaţie şi life-style ce prezintă noutăţile mondene şi artistice de la noi şi din străinătate. În aceeaşi măsură este şi o voce critică faţă de stridenţele şi derapajele care există în lumea vedetelor.

?VDTV? are ca invitaţi personaje artistice sau mondene aflate în centrul atenţiei şi prezintă publicului cele mai importante evenimente din viata acestora.

Emisiunea se remarcă printr-o atitudine curajoasă şi tranşantă faţă de tot ce înseamnă fenomenul monden în general. ?VDTV? este singura emisiune de acest gen concepută ca un jurnal zilnic de ştiri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close