Antena 3 CNN Show Showbiz Vedetele, şocate de moartea ?Regelui pop?. ?Michael ne-a făcut să credem în magie!?

Vedetele, şocate de moartea ?Regelui pop?. ?Michael ne-a făcut să credem în magie!?

Vedetele, şocate de moartea ?Regelui pop?. ?Michael ne-a făcut să credem în magie!?
Sursa foto: Michael jackson
26 Iun 2009   •   12:28

Lumea showbiz-ului a rămas înmărmurită la aflarea veştii că Michael Jackson a murit. Un număr mare de personalităţi din lumea întreagă, printre care Madonna, Cher, Elizabeth Taylor, au declarat că sunt bulversate de decesul brusc al "Regelui pop-ului".

Madonna susţine că nu se poate opri din plâns de la aflare veştii. "Întotdeauna l-am admirat pe Michael Jackson. Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari artişti ai ei, dar muzica lui va trăi pentru totdeauna."

"Inima mea este alături de cei trei copii ai lui şi de ceilalţi membri ai familiei sale. Dumnezeu să îi ajute!", a declarat Madonna, potrivit BBC News.

Celine Dion a declarat pentru Reuters: "Sunt în stare de şoc. Sunt copleşită de această tragedie. Michael Jackson a fost dintotdeauna un idol pentru mine. A fost nu doar o persoană talentată, ci a fost unic, un geniu. E o pierdere atât de mare. E ca atunci când Kennedy a murit sau când Elvis a murit. Condoleanţele mele familiei sale. Este o pierdere imensă".

Cher a fost impresionată de tragedia care a avut loc în familia Jackson. "Am un milion de reacţii, la care nu m-aş fi aşteptat. A fost un cântăreţ mare. Dumnezeu îţi dă anumite daruri şi acest copil a fost un copil minunat, înzestrat cu multe daruri. Putea să cânte ca nimeni altul şi putea să comunice cu toţi oamenii".

Actriţa Elizabeth Taylor, o prietenă apropiată a lui Micheal Jackson, nu a făcut nici o declaraţie. Potrivit purtătoruilui său de cuvânt, este "prea bulversată" pentru a face declaraţii.

Britney Spears a declarat pe contul ei de pe Twitter: "A fost un om minunat şi ne va lipsi tuturor".

Tot pe pagina de Twitter, Demi Moore a scris: "Sunt extrem de tristă din cauza morţii actriţei Farrah Fawcett, dar şi a celei a lui Michael Jackson. În special pentru copiii lor!".

Una dintre cele mai impresionante declaraţii referitoare la moartea ?Regelui pop? este cea a lui P. Diddy. "Michael mi-a arătat că ritmul muzicii se poate şi vedea, mi-a adus muzica în viaţă şi m-a făcut să cred în magie".

Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley şi fosta soţie a lui Michael Jackson a declarat: "Sunt foarte tristă şi confuză din cauza tuturor acestor emoţii care mă copleşesc. Sunt îngrijorată pentru copiii săi, despre care ştiu că însemnau totul pentru el şi pentru familia lui. E o pierdere atât de mare şi cu implicaţii atât de profunde, încât nu am cuvinte să o descriu".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson vedete
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close