Antena 3 CNN Show Showbiz Verdict oficial: Michael Jackson a fost omorât

Verdict oficial: Michael Jackson a fost omorât

Verdict oficial: Michael Jackson a fost omorât
Sursa foto: michael
28 Aug 2009   •   22:38

Este oficial. Michael Jackson a fost omorât. Megastarul a murit din cauza unei ?intoxicaţii acute cu propofol?. Este verdictul oficial dat de procurorii din Los Angeles, în cazul morţii artistului, scrie Los Angeles Times.

Responsabile de moartea artistului au fost medicamente ca Lorazepam şi substanţa propofol. Alte medicamente identificate în urma investigaţiei toxicologice au fost midazolam, diazepam, lidocaina, şi efedrina.

Medicul personal al artistului, dr. Conrad Murray este vizat acum de acuzaţia de omucidere. Mai multe surse din cadrul poliţiei au indicat însă ca fiind mai probabilă acuzaţia de ucidere prin imprudenţă, având în vedere dependenţa de medicamente a megastarului.

Potrivit declaraţiilor medicului, Michael ar fi cerut în ultimele sale clipe o doză puternică de anestezic, însă el a rezistat acestor cereri, cunoscându-i dependenţa de propofol. Se pare, însă, că medicul i-a adminstrat alte medicamente, printre care Valium, midazolam şi lorazepam. Acest amestec nu a reuşit să îl liniştească pe artist, care după şase ore de chin îi cerea medicului său să îi administreze ?laptele?, după cum afirmă Murray.

Doctorul a cedat şi a administrat injecţia cu propfol, care s-a dovedit a-i fi fatală starului, în combinaţie cu ?cocktailul? administrat anterior.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: omorat
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close