Antena 3 CNN Show Showbiz Victoria Beckham este "Cea mai extravagantă celebritate a lumii"

Victoria Beckham este "Cea mai extravagantă celebritate a lumii"

Victoria Beckham este "Cea mai extravagantă celebritate a lumii"
Sursa foto: victoria beckham
09 Mai 2010   •   14:22

Beckham a primit titlul de "Cea mai extravagantă celebritate a lumii", surclasând-o pe Angelina Jolie, distincţia fiind acordată de un celebru producător de cosmetice, potrivit Female First.

Fosta Spice Girl, Victoria Beckham a câştigat competiţia în faţa starurilor Angelina Jolie şi Dannii Minogue, primind distincţia oferită de Max Factor.

Cântăreaţa devenită designer de modă s-a clasat în fruntea topului, în timp ce australianca Dannii Minogue a ocupat locul al doilea, iar vedeta din "Tomb Raider" - locul al treilea.

"Victoria Beckham de câţiva ani paginile de modă ale revistelor cu un look rafinat şi bine ales, iar acum şi-a lansat propria linie vestimentară", a spus un purtător de cuvânt de la Max Factor.

Motivele pentru care artista a obţinut această recunoaştere oficială de fashion icon au fost câteva semnături inconfundabile în ţinuta acesteia, cum ar fi nelipsitul gloss de buze, croiala simplă şi elegantă a hainelor, tocurile înalte şi machiajul sofisticat.

Alte celebrităţi nominalizate pentru acest titlu au fost actriţa Keira Knightley, prezentatoarea TV Myleene Klass, prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, actriţele Cameron Diaz şi Megan Fox sau cântăreaţa britanică Leona Lewis.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: victoria beckham artista machiaj moda look
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close