Antena 3 CNN Show Showbiz Vonda Shepard şi-a lansat, la Bucureşti, cel mai nou album

Vonda Shepard şi-a lansat, la Bucureşti, cel mai nou album

Vonda Shepard şi-a lansat, la Bucureşti, cel mai nou album
Sursa foto: Vonda Shepard
16 Feb 2009   •   15:01

Vonda Shepard şi-a lansat luni, la Librăria Cărtureşti din Capitală, cel de-al 11 album, ?Far from the Sun?. Artista a lucra timp de doi ani la acest album, anunţă Agerpres.
?Am muncit foarte mult, am stat în faţa pianului şi a hârtiei ore în şir până am ajuns acolo unde am dorit. Îmi place atât de mult să cânt live. Am vrut ca piesele să fie puternice?, a declarat artista, în cadrul unei conferinţe de presă.
?Când am început să compun, producătorul meu, Mitchell Froom, mi-a spus că pot cânta orice gen muzical de la rock, pop la operă, dar că mi se potriveşte cel mai bine muzica soul?, a mărturisit cântăreaţa.
Una dintre piesele preferate ale cântăreţei de pe noul ei album poartă numele de ?I Know Better?. În cadrul conferinţei, artista a mulţumit muzicienilor care o acompaniază: chitaristul James Ralston, basistul Jim Hanson şi bateristul Matt Chamberlain.
?Zâmbesc întotdeauna pe scenă, pentru că ei sunt extraordinari. Nu vreau să se termine turneul, e minunat. Cred că e cel mai concentrat album. Simt că e o evoluţie. Vocea mea mi se pare acum mai puternică ca niciodată? consideră Vonda Shepard.
Miercuri, artista va susţine un concert, miercuri, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul va conţine atât piese mai vechi, cât şi cântece de pe noul album. La final, publicul va putea fredona şi melodiile sale celebre din serialul ?Ally McBeal?.
Biletele pentruacest concert pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi on-line pe www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro la preţul de 80, 100, 130 sau 160 de lei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close