Antena 3 CNN Show Showbiz Vuitton. Louis Vuitton. Sean Connery revine la cariera sa de model prin campania "Core values"

Vuitton. Louis Vuitton. Sean Connery revine la cariera sa de model prin campania "Core values"

Vuitton. Louis Vuitton. Sean Connery revine la cariera sa de model prin campania "Core values"
09 Oct 2008   •   18:33

Fostul Agent 007, Sir Sean Connery, va fi noua imagine a liniei de genţi de voiaj a casei de modă Louis Vuitton, potrivit ediţiei online a cotidianului Telegraph. Fotografiile pentru campania "Core values", în care actorul britanic apare pe o plajă, în apropierea casei sale din Bahamas, cu o geantă de voiaj Louis Vuitton, au fost realizate de faimoasa fotografă Annie Leibovitz.
Sloganul campaniei - "Sunt călătorii care devin legendă. Insulele Bahamas, 10:07" - face referire la lunga istorie a casei de modă franceze de a se asocia cu nume mari, precum Empress Eugénie, Ernest Hemingway sau Audrey Hepburn.
Actorul britanic, câştigător a numeroase premii importante de-a lungul carierei sale, nu este la prima apariţie de acest gen. La vârsta de 22 de ani, Sean Connery a pozat ca model pentru Colegiul de Artă din Edinburgh. Ulterior, acesta a obtinut pozitia a 3-a la Mr Universe.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close