Antena 3 CNN Show Showbiz Will Smith e cel mai puternic actor

Will Smith e cel mai puternic actor

Will Smith e cel mai puternic actor
05 Apr 2007   •   12:50

Will Smith a reuşit să-i detroneze pe Tom Cruise şi Tom Hanks şi a primit titlul de cel mai puternic actor de la Hollywood. În topul, realizat de revista americană Newsweek, pe locul doi se află Johhny Depp. Filmele din box office-ul american i-au adus lui Will Smith aproape 4 miliarde şi jumătate de dolari în conturi. Acest lucru i-a convins pe cei de la Newsweek să-l aşeze în fruntea topului celor mai puternici şi influenţi actori din cetatea filmului.

În plus, Will Smith a devenit şi cel mai căutat de actor de regizorii şi producătorii care scot noi producţii pe piaţă. Smith a avut succes şi cu ultimul său film, "În căutarea fericirii", cu încasări de aproape 300 de milioane de dolari, în toată lumea. Aşa că, cei de la Newsweek l-au votat în unanimitate.

Pe locul doi este Johhny Depp, care trebuie să mulţumească pentru această performanţă echipei ce a realizat seria "Piraţii din Caribe". Filmul a umplut cinematografele în zeci de ţări şi le-a adus în conturi 1,8 miliarde de dolari. Ben Stiiler şi-a adjudecat locul trei, în topul celor mai puternici actori de la Hollywood. Ultimele sale succese au fost "Un socru de coşmar" şi mai recentul "O noapte la muzeu". Locul patru i-a revenit lui Brad Pitt. Cât despre Tom Cruise şi Tom Hanks, care pe vremuri ocupau locuri fruntaşe în acest clasament, acum nu sunt nici măcar în top trei.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close