Antena 3 CNN Show Showbiz "Winnie the Pooh", un spectacol Disney, pentru prima dată în România

"Winnie the Pooh", un spectacol Disney, pentru prima dată în România

"Winnie the Pooh", un spectacol Disney, pentru prima dată în România
11 Apr 2008   •   16:56

Sala Polivalentă din Bucureşti va găzdui pentru prima dată în România "Disney Live! Winnie the Pooh", un spectacol al companiei Disney, care va fi prezentat pe 20, 21 şi 22 iunie. Preţul biletelor porneşte de la 39 şi ajunge până la 150 de lei. "Disney Live! Winnie the Pooh" îi are ca principali protagonişti pe iubitorul de miere Winnie the Pooh şi prietenii lui.

Povestea este spusă de un narator, cu sprijinul a trei ajutoare şi al prietenilor lui Winnie the Pooh. Personajele spectacolului pornesc într-o călătorie amuzantă şi surprinzătoare, plănuind o petrecere surpriză pentru Winnie the Pooh.

Un element inedit îl reprezintă faptul că personajele interacţionează cu audienţa. "Crearea acestei producţii a lui Winnie the Pooh a fost pentru noi toţi o călătorie minunată înapoi în zilele de distracţie şi inocenţă exemplificate de viaţa în Pădurea celor 100 de stejari", spune Jery Bilik, directorul de creaţie al Feld, compania organizatoare a evenimentului.

De asemenea, scena este transformată într-o lume magică cu ajutorul proiecţiilor digitale de ultimă generaţie. Feld Entertainment a lucrat în premieră cu animatorii Disney pentru a crea fundalurile scenei inspirate chiar de filmele Disney şi de poveştile clasice "Winnie the Pooh".

"Obiectivul nostru a fost să deschidem un portal care oferă posibilitatea tuturor celor care vin la spectacol să viziteze această lume foarte specială şi să se bucure de vizita lor împreună cu personajele minunate care sălăşluiesc înăuntru", a declarat Ana Louizos, designerul producţiei.

Din distribuţie fac parte 15 artişti în coregrafia lui Cristopher Gattelli, ale cărui merite teatrale includ "Chess", "The Radio City", "Christmas Spectacular" şi "Godapell". Spectacolele vor avea loc vineri, 20 iunie, ora 18.00, sâmbătă, 21 iunie, ora 15.00 şi ora 18.00 şi duminică, 22 iunie, ora 15.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close