Antena 3 CNN Show Tabloid Acuzaţii halucinante! Un cunoscut actor şi-a snopit în bătaie iubita, în public? "M-a călcat în picioare efectiv"

Acuzaţii halucinante! Un cunoscut actor şi-a snopit în bătaie iubita, în public? "M-a călcat în picioare efectiv"

Acuzaţii halucinante! Un cunoscut actor şi-a snopit în bătaie iubita, în public? "M-a călcat în picioare efectiv"
23 Ian 2018   •   18:41

Mihaela Gheorghiţă, de profesie nutriţionist, a avut o relaţie de un an şi jumătate cu un cunoscut nume al scenei din România. 

Mihaela Gheorghiţă îşi acuză fostul partener, Nae Nicolae, de faptul că a abuzat-o şi a bătut-o cu bestialitate în public. Totul s-a petrecut după ce femeia l-a adus de la aeroport şi i-a cerut să-i plătească cursa. Acest lucru l-a enervat extrem de tare pe Nae Nicolae care a început să o lovească.

Bărbatul este acuzat că și-ar fi călcat în picioare fosta iubită și că ar fi lovit-o cu pumnii și cu picioarele, fără milă. Cel puțin asta susține Mihaela Gheorghiță, femeia care povestește că a avut o relație de aproximativ un an și jumătate cu artistul. O relație care s-a încheiat dramatic, acuză Mihaela Gheorghiţă.

"M-a călcat în picioare efectiv, este vorba de Nae Nicolae. Relaţia s-a rupt în august, s-a lăsat cu traume fizice şi psihice. M-a lovit în demnitatea mea de femeie, m-a expus în faţa tuturor. M-a lovit foarte tare, pe mâini, pe picioare totul a început după ce i-am cerut bani pentru o cursă, eu l-am adus de la aeroport. A venit imediat poliţia. Ne-a dus la secţie. Au mai existat certuri, jigniri în afară de acest incident." a declarat femeia în emisiunea "Acces Direct", scrie spynews.ro.

Actorul neagă totul şi susţine că fosta sa parteneră face totul pentru bani.

"Ea vrea de la mine o sumă de bani, pe scurt, vrea să îşi promoveze o carte de nutriţie, acesta e motivul pentru care face tot acest circ." a declarat Nae Nicolae.

×
Subiecte în articol: Acces Direct
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close