Antena 3 CNN Show Tabloid Ce apă consumă Anca Țurcașiu pentru a arăta impecabil: ”O beau, mă spăl cu ea...”

Ce apă consumă Anca Țurcașiu pentru a arăta impecabil: ”O beau, mă spăl cu ea...”

Anca Țurcașiu susține că a renunțat complet la apa din comerț și consumă acum o apă specială, alcalină, care o ține în formă. Vedeta are 52 de ani, însă arată impecabil.

Ce apă consumă Anca Țurcașiu pentru a arăta impecabil: ”O beau, mă spăl cu ea...”
Sursa foto: Facebook / Anca Țurcașiu
de Laura Dinu    |    17 Iun 2022   •   20:55

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază de toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele și gătesc cu ea.

Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”a declarat Anca Turcașiu, potrivit click.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alimentul la care Anca Țurcașiu a renunțat de peste 25 de ani și a oprit timpul în loc: ”Nu mi-a fost greu deloc, a fost ceva natural"

De zeci de ani, actrița și cântăreața româncă nu mai consumă carne și a adoptat un regim ovo-lacto-vegetarian. De asemenea, nu uită de orele de sport și de alimentația sănătoasă.

”De 24 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. 

Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu.

Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal. Doar eu fac parte din această categorie, a ovo-lacto-vegetarienilor. 

Mai fac şi eu excese, dar cu măsură. De exemplu, dacă am avut o zi în care am mâncat cu plăcere două felii de tort, câteva zile după aceea beau un pahar cu apă, mănânc un măr sau un iaurt”, spunea Anca Tușcașiu, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea Acces Direct.

”E un stil de viață, nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are, pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte. 

E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. 

Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. 

De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat”, mai spunea Anca Țurcașiu.

×
Subiecte în articol: Anca Țurcașiu apa kangen
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close