Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Bălan și-a ieșit din fire: Aberați complet! Ce i-a spus un fan

Andreea Bălan și-a ieșit din fire: Aberați complet! Ce i-a spus un fan

Andreea Bălan și-a ieșit din fire: Aberați complet! Ce i-a spus un fan
31 Mar 2019   •   11:18

Andreea Bălan a trecut prin momente dificile, vedeta suferind două operaţii complexe după ce a născut. Din cauza unor complicaţii despre care a vorbit în faţa camerelor de luat vederi, Andreea este în continuare extrem de îngrijorată, cu toate că s-a externat şi acum se simte din ce în ce mai bine. 

Andreea Bălan a a primit foarte multe mesaje de încurajare de la fani, fiecare dintre ei încercând – măcar prin cuvinte – să aline suferința vedetei. Totuși, printre mesajele de încurajare s-au strecurat și unele care, cu certitudine, nu i-au făcut plăcere Andreei, scrie cancan.ro.

”Frumoasă imagine, draga mea, dar suferinţa ţi-ai adus-o singură. Puteai naşte natural şi acum ai fi fost ok din toate punctele de vedere”, i-a scris o urmăritoare Andreei Bălan.

Andreea a reacționat pe pagina sa de Instagram, iar răspunsul ei a fost unul ”fierbinte”. „Nu cunoaşteţi situaţia şi aberaţi complet! Embolia amniotică este foarte rară şi se face mai des la naşteri naturale şi în 99% dintre cazuri mamele mor. Faptul că am avut cezariană, a ajutat la salvarea vieţii mele”, a răspuns vedeta.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close