Antena 3 CNN Show Tabloid Botezatu, despre Moni: Mi-o cam sugerează. Eu mai dau pe faţă, dar depinde pe a cui (VIDEO)

Botezatu, despre Moni: Mi-o cam sugerează. Eu mai dau pe faţă, dar depinde pe a cui (VIDEO)

Botezatu, despre Moni: Mi-o cam sugerează. Eu mai dau pe faţă, dar depinde pe a cui (VIDEO)
Sursa foto: Monica
21 Ian 2010   •   10:03

Scandalul dintre Cătălin Botezatu şi Monica Columbeanu continuă. De data aceasta, în platoului emisiunii ?Agentul VIP?. Soţia lui Irinei Columbeanu şi creatorul de modă au schimbat replici acide prin intermediul telefonului.

Intrat în legătură telefonică cu ?Agentul VIP?, Cătălin Botezatu i-a adresat câteva sfaturi Monicăi. ?Ar trebui să nu mai fie aluzivă că şi noi putem să fim la fel de aluzivi. Oricât de mult am studia DEX-ul, putem uneori să greşim. Şi nu sugerăm nimic, de obicei, ni se sugerează. De fapt, doamna mi-o sugerează în ultima perioadă?, a spus creatorul de modă.




Cătălin Botezatu şi-a ieşit puţin din pepeni la finalul discuţiei cu Monica Columbeanu. ?Dacă încearcă să fie aluzivă la adresa mea, mie mi se fâlfâie pentru că aluzia ei este atât de fumată?.

Creatorul de modă a comentat şi replica Monicăi potrivit căreia el ar trebui să dea pe faţă mai multe lucruri din viaţa sa. ?Să ştii că mai dau pe faţă. Dar depinde pe faţa cui...?



Întregul scandal a izbucnit în emisiunea lui Dan Capatos când Bianca Drăguşanu şi Monica Columbeanu au făcut schimb de replici acide.




Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close