Antena 3 CNN Show Tabloid Cât costă casa în care Cornel Galeș a trăit alături de Ileana Ciuculete. Abia acum s-a aflat!

Cât costă casa în care Cornel Galeș a trăit alături de Ileana Ciuculete. Abia acum s-a aflat!

Cu siguranță oamenii s-au întrebat, măcar o dată, cât valorează casa în care Cornel Galeș și Ileana Ciuculete și-au dus traiul.

Cât costă casa în care Cornel Galeș a trăit alături de Ileana Ciuculete. Abia acum s-a aflat!
09 Dec 2019   •   17:42

Unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatei artiste a spus tot adevărul despre această locuință, iar suma a surprins pe toată lumea, scrie SpyNews.

Astfel, în urmă cu ceva timp, Nicuşor Mazilu, unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-a avut Ileana Ciuculete a povestit în cadrul emisiunii „Agenția VIP” că valoarea casei în care Cornel Galeș a trăit cu Ileana Ciuculete se ridică undeva la suma de 200.000 de euro.

"(...). Valoarea estimată de mine în zonă e de peste 200 de mii de euro e evaluată această casă. (...). Când a cumpărat apartamentul din 1 Mai, copiii au locuit o perioadă la mine, pentru că Ileana era foarte ocupată. (...). O să aflăm cât de curând cât a costat casa, chiar dacă domnul Galeş nu vrea să spună.", a spus Nicuşor Mazilu în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars, imediat după moartea Ilenei Ciuculete.

Astfel, toată lumea și-a dat seama că cei doi au dus o viață fără lipsuri și casa în care au trăit a avut tot ce-i trebuie unui om și poate puțin mai mult.

×
Subiecte în articol: cornel gales Ileana Ciuculete
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close